Het adres voor uw creatieve ontwikkeling!

 WORKSHOP HUNDERTWASSER

 

 Dag/tijd: woensdag 19:30 - 22:00 uur code 5.03
 Startdatum: 13, 20 en 27 maart 2019  
 Aantal lessen: 3  
 Docent: Esther Wittenberg  
 Prijs: ca. € 55,00  
 Materiaal: deels inbegrepen  

 

Laat u meeslepen in de wondere wereld van Friedrich Hundertwasser! Wie tekent en schildert er mee in de stijl van deze zeer bevlogen kunstenaar/architect (1928-2000) uit Wenen?
Hundertwassers grote passie en leermeester is de natuur geweest. Natuurbescherming en mensvriendelijk wonen staan centraal in zijn werk, wat nu nog steeds actueel is. Naast het schilderen heeft hij ook diverse fantasierijke gebouwen ontworpen, waarvan het “Hundertwasserhaus” in Wenen het bekendst is.
Zijn architectuur en schilderijen zien er vrolijk en kleurrijk uit. Rechte lijnen ontbreken, omdat Hundertwasser daar wars van was. Alles stroomt, golft of spiraalt in uitbundige kleuren, een waar feest voor ons oog. Wat dat met een mens doet, gaat u ervaren als u zelf in de stijl van deze schilder gaat tekenen en schilderen. In deze workshop gaat u samen “Hundertwasser-en”, ieder in een eigen spel van vorm, kleur en symboliek.
De workshop is ook geschikt voor beginners, want teken/schilderervaring is niet nodig.
Papier en verf (primaire kleuren) zijn aanwezig, maar een schilderdoek (max. 60-80 cm) moet u zelf meenemen, evenals enkele ronde en platte kwasten. Uw eigen verf meenemen mag natuurlijk ook.

Hier kunt u naar het Inschrijfformulier.