Het adres voor uw creatieve ontwikkeling!

 OPEN DAG

 

Komt u ook op onze Open Dag op zondag 5 september 2021 in het Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort? Onze locatie is met openbaar vervoer goed te bereiken en heeft ook voldoende parkeergelegenheid. U bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur en u kunt kennismaken met onze docenten, vragen stellen en zich inschrijven. Er zal een tentoonstelling van werkstukken van onze cursisten en docenten te zien zijn. Zo kunt u een goede indruk krijgen van onze cursussen. Aanmelding geldt in volgorde van binnenkomst van het inschrijfformulier. Onze Open Dag is geheel vrijblijvend en beslist een kijkje waard. Wij verwelkomen u graag!

 EXPOSITIE 2022

 

In het voorjaar worden alle cursisten in de gelegenheid gesteld hun werk te exposeren in Huize Vredenburg, “het Kasteeltje” van Westervoort. Wij vinden het erg leuk als zoveel mogelijk cursisten daaraan meedoen. Wij zijn er trots op dat deze expositie altijd heel goed bezocht wordt. De toegang is gratis. De expositiedata worden gepubliceerd in de regionale bladen.

 

 NIEUWS

 

In het seizoen 2021/2022 worden de volgende nieuwe cursussen gegeven:

  • code 3.06: Realistisch (huis)dieren tekenen met pastel
  • code 3.07: Schilderen in de stijl van Vincent van Gogh
  • code 5.01: Workshop vogels en bloemen van keramiek
  • code 5.03: Workshop receptverhalen schrijven

 

CORONAMAATREGELEN

Bij de verzorging van de lessen zal de Kreatieve Kring de richtlijnen van het RIVM strikt naleven. De lessen zullen eventueel worden aangepast. Zo zal ook de inrichting van de lesruimtes conform de RIVM-richtlijnen worden aangepast en zullen de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Dit geldt uiteraard ook voor de Open Dag. Op het moment van schrijven is nog niet bekend hoe de situatie in september zal zijn, maar uiteraard zullen we eventuele nieuwe of gewijzigde maatregelen van het RIVM opvolgen.